Voor groepen

Samen in actie voor een ander

Een goed team kan bergen verzetten. En een berg werk, ook dat! Of jullie nu familie, collega’s, een sportteam of vriendengroep vormen: hoe mooi is het om jullie krachten te bundelen voor een goed doel? Ga samen een (mid)dag lekker aan de slag: een goed gevoel en een nog betere teamspirit gegarandeerd!

Wat is Hard in actie?

Voor het project ‘Hard in actie’ zijn we op zoek naar groepen die zich eenmalig willen inzetten voor een vrijwilligersklus. Dit kan van alles zijn, van schilderwerk tot een verhuizing of werken in een tuin. Jullie beleven een leuke, gezellige dag en verzetten ondertussen belangrijk werk voor iemand die jullie hulp goed kan gebruiken.

Wat voor teams zoeken we?

Sportteams, collega’s, families, vriendengroepen… ze zijn allemaal van harte welkom om voor Hard in actie een project beet te pakken. Natúúrlijk mag je je ook als individu aanmelden: dan koppelen we je aan een paar anderen en leer je meteen nieuwe mensen kennen. Win-win!

Waarom deze actie?

Een vaste rol als vrijwilliger is niet voor iedereen weggelegd. Hoe waardevol ook: je zit wel voor langere tijd aan iets vast. Binnen Hard in actie ligt dat anders. Hiermee bemiddelen we tussen mensen en eenmalige opdrachten. Kleine moeite, groot gebaar!

Doe je ook mee?

Je kunt jezelf of je groep direct aanmelden via onderstaand contactformulier. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met onze collega’s.

“Vooraf voelde het misschien als een moetje, maar het bleek tien keer leuker dan gedacht. We hebben als team echt een gezellige dag gehad.”

- Jeroen, schreef zich in met zijn collega’s.

Aanmeldformulier

Contactpersoon
Omschrijf hier welk type klus(sen) je wilt doen en wanneer jullie beschikbaar zijn.