Terug

Online training: De kracht van een goed gesprek

[ training ]

In lastige situaties kunnen een luisterend oor en het stellen van de juiste vragen heel belangrijk zijn. In deze online training leer je hoe je een goed gesprek voert.

In lastige situaties kunnen een luisterend oor en het stellen van de juiste vragen heel belangrijk zijn. In deze online training leer je hoe je een goed gesprek voert, waarin je met aandacht en oprechte belangstelling naar iemand luistert.

Iedereen maakt wel eens een moeilijke periode in zijn leven door. Een goed gesprek, waarin je met aandacht en oprechte belangstelling naar iemand luistert kan veel voor iemand betekenen.
Hoe kun je met aandacht luisteren, zonder te oordelen of aannames te doen? Wat zijn jouw (luister)valkuilen? Welke gesprekstechnieken kun je toepassen om actief te luisteren? En hoe kun je ruimte geven aan wat de ander belangrijk vindt door het stellen van vragen? Dat leer je in deze online training.

De training is ontwikkeld door Humanitas.
De vrijwilligers van Humanitas helpen mensen vanuit hun eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Zonder oordeel, van mens tot mens.