Nieuws & ervaringen

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

ervaring
In gesprek met Karen Nijhuis

Karen Nijhuis, vrijwilliger bij de Bibliotheek in de gemeente Hardenberg, leest ouderen met dementie voor. Ze deelt hier haar inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Nely huisken

Een interview met Nely Huisken, vrijwilliger bij het HELP-programma in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Hier deelt zij haar inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Peter Lindhout

Een interview met Peter Lindhout, vrijwilliger bij de Tuinen Mien Ruys. Hier deelt hij zijn inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Gabi Bosch

Gabi Bosch, vrijwilliger bij de kledingbank van Hardenberg, deelt hier haar inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Jan Hamhuis

Jan Hamhuis, vrijwilliger bij 55+ Actief Gramsbergen, vertelt over zijn ervaringen met vrijwilligerswerk. Hier deelt hij zijn inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Truus Rink

Truus Rink, een toegewijde zorgverlener voor ouderen met dementie bij het Vechtdalhuis en Blanckvoorthuis, deelt hier haar inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Henk Snel

Henk Snel is een gepassioneerde vrijwilliger bij Humanitas, waar hij zijn expertise inzet om mensen in Hardenberg en Ommen te helpen met thuisadministratie.

ervaring
In gesprek met Gerrit de Lange

Gerrit de Lange, een enthousiaste vrijwilliger bij HHC Hardenberg, deelt zijn inspirerende verhaal over zijn vrijwilligerswerk.

ervaring
In gesprek met Ger Moors

Ger Moors, vrijwilliger bij Stichting Samen Eten in Hardenberg, staat elke week in de keuken om mensen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Hier deelt hij zijn inspirerende verhaal.

ervaring
In gesprek met Zwaannet Bosch

Zwaannet Bosch is een van de drijvende krachten achter ANWB AutoMaatje. Ze deelt hier haar inspirerende verhaal over het vrijwilligerswerk bij AutoMaatje.

ervaring
Zuinig zijn op vrijwilligers

Een gezellig netwerkevenement waarbij ondernemers in contact worden gebracht met organisaties die wel een beetje hulp kunnen gebruiken, op welk vlak dan ook. Dat is Beursvloer Hardenberg. De laatstgehouden Beursvloer resulteerde opnieuw in heel wat waardevolle ‘matches’. Een van de matchmakers was Marianne Vos van Foxtext.

ervaring
Henk vindt perspectief bij De Hoofdzaak: ‘ik heb echt mijn plekkie gevonden’.

Na een hersenbloeding heeft het lichaam van Henk moeite met het reguleren van zijn lichaamstemperatuur. Dit heeft verschillende gevolgen voor hem, waaronder geheugenproblemen. Tot voor kort kon hij hierdoor zelfstandig weinig ondernemen.